Nyårlöften för 2017

Nyårslöften är något jag aldrig brukar ha men nu vid tolvslaget kom jag på några som jag tänker ha som löften i år. Har aldrig haft nå löften i och med jag vet att jag aldrig skulle klara av att hålla dom. Men i år har jag lovat mig själv att jag ska klara av det. Menar det är bara 3 löften jag har.


Första är att leva livet som singel, har lört mig den hårda vägen att killar (inte alla för om jag skulle säga det skulle jag få dödshot från killar som är butt hurt) är idioter och bara vill ligga. Jag menar hela 2016 gick till att bli sårad av killar och må dåligt över att jag inte var good enough för någon av dom. Faktum är att jag är too good for them.

Andra löften är att börja älska mig själv,min kropp och vara stolt över den jag är. Känna att jag räcker till och är good enough. Med detta löfte menar jag att jag ska börja simma, träna och äta mindre godis. Ha en cheat day i veckan vilket blir lördagen och bara ta hand om min egna kropp.

Det sista och kanske viktigaste löftet är att inte bry sig om vad någon jävel tycker om mina val,mitt liv och mina åsiker. Alla får ha sina åsikter och kommer inte bry mig om dom som försöker få mig att ändra mina.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229