My week

Veckan börjar snart gå mot sitt slut. Och jag vet att det bara är Lördag än så länge men såhär blir det när man planerar inlägg och sen så blir det konstigt. Eller hur man ska förklara. Vecka 22 har varit helt okej. Har jobbat 4 dagar och varit ledig 3 ( om jag räknar med helgen annars är det 1 ledig dag).

Måndag & Tisdag jobbade jag med Jeppe på Peccan. Vi körde lite maskin och röjde runt som vi alltid gör.När vi blev klara på Tisdagen så fick han ta sig till Plasto och jag blev kvar med dom andra för att hjälpa Berra. Man är ju snäll som sagt. Körde maskin igen men ensam för det var inte så mycket att packa...gick väl sådär. Maskinen har ju krånglat i åratal men sen fick man den att gå heeeelt ensam. Är lite stolt faktiskt. Var och handla med mamma i Måndags(?). Hon jobbade så passade på så får man skjuts hem osv.


Onsdag blev de lite spring. Börja på peccan och var där i typ 1h, 10 minuter. Sen fick jag ta mig till Plasto för att jobba där till 14. Dagen gick otroligt fort. De var tur iallafall. När jag sen gick vid 14 för att jag skulle fixa massa saker så tog jag mig till stan. Tog bussen som tur va för det blåste typ storm. Så när man väl var inne i stan gick jag till Arken för att fixa förköp till idag/ikväll ( lördag då alltså).Efter det tog jag bussen hem igen. Köpte biljetten till cupfinalen när man var hemma. Så nu är den säkrad.


Torsdag var vi lediga pga kristi himmelsfärd. Jag tog mig till stan ganska tidigt. Gick runt i affärer och köpte lite saker. Ni lär ju få se de jag har köpt i ett senare inlägg då jag som sagt planerar vilka dagar jag ska blogga om vad osv. Träffa mamma och hennes granne/kompis så blev att prata med dom ett tag. Sen gick jag och handla lite och sen gick jag hem.


Igår,Fredag var jag på peccan hela dagen. Veronica tog ju ut en ledig dag och åkte till Finland så jag fick vara där istället för henne. Kändes som dagen gick otroligt fort. Jag och Berra drog dock före 4 för vi gav upp. Dessutom var ju ingen där förutom vi dom sista timmarna. Jag stressa hem hur som helst för att hämta plånkan och sen gå mot Maxinge för att handla de sista inför typ helgen och veckan. Mamma slutade 17 så jag hann precis även om jag fick stressa som fan.


Idag, Lördag är det student som gäller. Inte för mig dock jag tog ju examen för 4 år sen. Känner inte heller någon som tar studenten i år utan känner bara en som tog examen igår. Så GRATTIS KUSIN EMMA. DU KLARA DE!!! Jag vakna iallafall typ 9 idag och har hunnit sen dess tvätta en maskin, tvätta håret och ätit frukost. Jag ska snart börja fixa mig och ta mig till stan. Dom har lovat regn från typ 14 idag men hoppas de inte kommer hit. Har egentligen inte planer på vad jag ska göra i stan men vill inte sitta hemma hela dagen typ. Sen ikväll blir det förfest med Alexandra. Är väldigt oklart om vi får fler över för Jeppe är så oklar. Men annars lär det bara bli jag och Alexandra. Sen blir de Arken.


Imorgon, Söndag är det ju säkert många som kommer vara bakis pga studenterna har champagnefrukost och dom festar hela natten. Jag hade tänkt gå på IFKS match 18.30 iallafall så får ta mig till stan när jag vaknat och ätit. Och kanske nyktrat till beroende på hur jag mår imorgon. IFK möter hursomhelst FC Lahti. Vi har faktiskt mött dom 2 gånger förut i år och båda gångerna har vi vunnit, en gång med 1-0 och den andra med 3-1. Så ska väl inte vara för svårt för dom att utklassa dom ändå? Skadeläget ser väl ut som de gör. Vi har åtminstone Hamza och Gustaf borta med lite "allvarligare " skador. Gustaf bröt ju överarmen första hemma matchen i ligan och Hamza fick en smäll i matchen mot Ilves på bortaplan. Sen är de ju oklart om Robin Buwalda spelar. Det får man först reda på imorgon. Så vi hoppas iallafall på vinst!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229