My week

Midsommarveckan är int snart slut men de är några dagar kvar så de är lugnt. Men Torsdag idag och jag vakna med världens huvudvärk. Tog burana som fan inte hjälpte så jag sjukanmälde mig och la mig för att sova igen. Men nu till vad inlägget ska handla om.

Måndagen var man ju halvt död. Steg upp 5 för att äta,byta om och fixa mig. Gick kvart över 6 och började jobba 7. Jag sluta 15 och gick hem direkt för att städa sovrummet.

Tisdagen såg likadan ut. Gick hem och städa hallen och sen var de bara att åka och handla med mamma och Wictor. Sen gjorde vi inte så mycket mer.

Onsdagen var likadan. Stanna i maxinge en stund för att handla sånt jag inte handla i tisdags. Gick hem sen för att städa badrummet och köket. Wictor kom vid 17 så då fick han hjälpa mig lite och ta golvet. Vi la oss vid före 10.

Och idag som sagt vakna jag med huvudvärk så blev hemma. Steg nyss upp från sängen och kollar nu på too hot to handle. Ska sen så småningom värma lunch. Sen får vi se vad som händer. Funderar på om friskluft hjälper mot huvudvärken eller om de bara blir värre. Inte för att jag har ont nu men ändå.

Vad har ni gjort i veckan? :)

Gillar