Min helg

Helgen börjar gå mot sitt slut och då är det dags för det återkommande inlägget om min helg. Fredagen spenderades hemma framför gossip girl. Hade även tvättstugan så sprang dit lite då och då. Kollade på idol sen och tyvärr åkte fel person ut. La mig vid 11 sen iallafall och somnade direkt. Livet när man jobbar 8-4 varje dag liksom.


Lördagen sen så drog jag in till stan. Köpte lite saker. Kommer komma upp här senare. När jag kom hem sen så tog jag fram kött, hade alltså glömt att ta fram det före jag tog mig till stan. Kände mig så senil. Vid 4-halv 5 så kom Aina till mig. Vi lagade mat vid 6 kanske. Var inte meningen att hon skulle äta hos mig men jag bjöd henne. Vi lagade hemlagade hamburgare. Jag fixa biffarna och hon stekte dom. Efter maten så for vi till kantarellen för hon skulle handla så följde med. Vi båda köpte rosa bandet rosor, dom var så fina alltså. Skulle lätt kunnat köpa fler. När vi kom hem så plocka jag upp allt och sen for hon hem efter en stund. Kollade gossip girl hela kvällen.


Min söndag har spenderats hemma i princip hela dagen men var även på roadtrip ut till min kära syster med min mamma. Kom hem och typ städade mitt skafferi och räknade mina småpengar. Är alltså rik på småpengar, är uppe i typ 189 euro. Måste fan växla in dom asså. Sen har jag kollat på gossip girl och värmt mat från igår. Imorgon är det dags för jobb igen!

Gillar

Kommentarer

versjada
versjada,
Nä men 189 euro .. wow! Jag "hatar" små pengar för att det är alltid så jobbig med de :c Det är alltid bättre att ha de istället i bankkonto, haha 😃 Jätte fin hår färg har du! <3 nouw.com/versjada
alinairene
alinairene,
Men samma här men har ju blivit lite genom åren haha 😊 men gud tack!! nouw.com/alinairene
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229