Mitt jobb

Det här inlägget har varit efterfrågat eller ni ville egentligen att jag skulle göra en vlog där jag pratar om det meeeeen har försökt och nej blir bättre om jag skriver känner jag. Men iallafall kommer berätta lite kort om vad vi gör på jobbet. Vet inte hur mycket jag får berätta osv men ska ta det lite allmänt iallafall.


Jag jobbar då alltså på Pectus, det är typ samma sak som posten men vi är också ett lager. Svårt att förklara. Vi packar både för hand och på maskin. På maskin packar vi böcker och vitaminer ( är två olika maskiner). Vad mer? Vi gör returer på det vi packar via maskinerna. Jag har ansvar för vitaminreturerna, NTG ( kommer berätta lite smått sen) och hade förut hand om cdon-returerna. NTG packar vi inte så jätteofta men det är t.ex tandborstar ( finns annat också). CDON-returerna slutade vi med för någon månad sen då dom sa upp sitt Åland-lager och vilket betyder vårt samarbete.


Vi packar vitaminer för 4 olika företag och gör returer på alla dom. Två av dom packas dagligen, en av dom två gånger i veckan 0ch den sista lite då och då.Detta är ungefär det vi gör på mitt jobb. Kanske inte låter så roligt men är helt okej faktiskt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229