Min helg

Helgen är äntligen över och vad har jag då gjort? När jag slutade i fredags drog jag hem direkt och värmde middag. Hade kvar från dagen före så var helt perfekt. Efter det tog jag en snabbdusch, bytte om och sminkade mig. När jag väl var klar var det ju bara att ta sig in till stan för att vara där hela kvällen pga Open by night. Inte för de blev så mycket i och med att jag satt i en tatueringstudio typ hela kvällen. Ja just det jag tatuerade mig om ni har missat det. Var drop in så man fick ju vänta en stund men var värt det och tatueraren var jättetrevlig. Blev även skitnöjd med mitt motiv aka texten jag tatuerade in. Efter det så var jag på stan en stund, träffade Sam och sen sprang jag typ till mamma för att visa tatueringen. Var där en stund och sen gick jag hem.


Lördagen var ganska lame, var in till stan IGEN och köpte lite saker. Var till mamma igen och sen när jag kom hem igen så städade jag lägenheten. Skulle ha tvättat också MEN den var upptagen så fick boka den till Söndag morgon. Kvällen var ganska lugn och la mig tidigt.


Söndagen sen vaknade jag före min väckarklocka. Så packade ihop min tvätt och gick till tvättstugan. Var slö hela morgonen så börja väl sminka mig först vid 12. Min tvätt tid var slut vid 1 och då bytte jag byxor och tog mig in till stan. Känns som jag knappt varit hemma i helgen men det blir så ibland. Var hos mamma till ungefär kvart i 6 sen tog jag mig till WHA och taggade inför match. Spännande match som slutade med vinst för vår del. Även om dom spela skitdåligt i första halvlek. Passade på att köpa chips och sen snabbt till mamma och hem.


Ungefär det har jag gjort i helgen. Har knappt sovit menmen sleep is for the weak.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229