Mina drömjobb

Som de flesta vet jobbar jag inte direkt med mitt drömjobb, inte ens det minsta men man behöver pengarna så tänker inte klaga även om lönen suger och att vi som har fått mer ansvarsområden borde få högre lön men nope.


Jag har funderat jättelänge på drömjobb. Vilka är mina? Om jag skulle ha svarat på den som liten asså typ 10 år så hade jag sagt artist eller frisör. Jag klippte alltid mina barbies hår och målade om dom var blonda med typ touch. Smart? Kanske inte. Men det gick ju bort om man tvättade. Och artist-drömmarna hade jag redan som typ 7 åring då jag sjöng i kör och älskade det.


Nu skulle jag nog säga att mitt drömjobb är något inom media.Jag älskar ju att skriva även om jag har writersblock och har absolut ingen aning vad jag ska skriva om.Dessutom var ju media det jag studerade i gymnasiet. Tyvärr vill ju ofta t.ex tidningar osv att man har högskoleutbildning eller universitets. Jag hade tyvärr för dåliga betyg och jag läste aldrig högskoleförberedande så det är nästan omöjligt för mig att komma in. Isåfall måste jag typ börja plugga igen här först och ärligt är jag inte redo att göra det. Trivs ju med jobbet osv och har lärt mig ganska mycket på dom två åren jag har jobbat där. Så jag skulle nog inte ens vilja sluta för att kunna få drömjobbet. Får helt enkelt göra det på sidanom och skriva här istället.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229