Min vecka

Bilder från rockoff som vanligt.

Då var veckan eller iallafall arbetsveckan över och bara helgen kvar. Min vecka har varit sådär. Men här kommer ni iallafall få veta lite vad man gjort.

Måndagen spenderades hemma och var helt däckad. Gjorde inget i princip inte förens på kvällen blev jag pigg. Bakade moccarutor iallafall. Och laga middag osv. Men kollade serier hela dagen i princip.

Tisdagen var jag också hemma. Kollade serier hela dagen och var lite piggare iallafall. Men mer än så gjorde man väl inte. Var och handla sen vid 16 eller ja halv 5 typ. Mamma skjutsa hem mig sen och jag åt osv.

Onsdagen var man på jobb. Var igen till maxinge för jag blev sugen på tacos haha TACK JESPER. Så satt där ett bra tag sen för mamma slutade först 18.30. Men laga mat sen och sen kom Aina över en stund.

Torsdagen var de jobb. Efter de tog jag mig hem direkt. Tvättade,lagade mat osv. Bädda även rent sängen haha. Mer än så gjorde man ju inte.

Idag fredag har man jobbat. Kom hem vid halv 5 eller något sånt och kollade på 1 avsnitt av en serie och nyss börja jag med middagen. Ska bli typ potatis och skinks¨åsisch.Har även en tvättmaskin igång igen så ska väl med de till tvättstugan senare men även ta ut soporna. Vid 19 sen är de ju dags för match för finlandslandslag. Räcker med vinst idag så får vi spela i EM för första gången!!!! Sen när den är slut typ så börjar Sveriges match. Tror tyvärr dom kommer förlora osv och då blir de ju inte EM för dom.

Men ja detta är vad jag gjort i veckan. Jättekul vecka? Njaaaa går väl att diskutera. Imorgon är de äntligen sovmorgon.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229