Min helg & semester

Då börjar helgen gå mot sitt slut igen och även min semester. Har haft en helt okej semester och har nästan bara tagit det lugnt. Började ju semestern med att vara i Geta söndag-tisdag. När jag väl var där gjorde jag absolut inget.Finns inte så mycket att göra där om man säger som så. När jag väl kom in till stan sen på tisdagen hade jag tvättstugan. Var till jobbet för att åka och handla med mamma.


Onsdagen var jag sen till tandläkare på morgonen för en kontroll. Fick tid till tandhygenisten och sen var jag hos mamma hela dagen. Passade på att klippa mig, blev så nöjd. Torsdagen var jag till Stockholm över dagen. Köpte inte i princip något för hittade inget. Kom hem till 11 så la mig direkt för att sova.


Sista dagen på semestern sen alltså fredagen så var det dags att skrapa tandsten hos hygenisten. Så fick ta mig till stan igen. Kom hem sen vid 6 på kvällen för jag blev och prata hos mamma. Började lite smått gå igenom garderoben på kvällen men lämnade typ halva till att gå igenom igår. Kollade inte ens på lets dance utan gick och sova vid 10.


Lördagen spenderades i stan. Eller egentligen inte. Var bara in till mamma och pratade en stund och sen ner till butiken för att köpa lösgodis. Sen tog jag mig hem. Så kan väl inte säga att jag spenderade hela lördagen där direkt för jag gick hemifrån vid 1 och var bara där typ 2 timmar. Hade en lugn hemmakväll sen iallafall. Kollade på serier och helt enkelt chillade.


Idag har jag varit till mormor med mamma. Var även till mattssons och handlade lite.Kom hem lite före 3 och gick ut och fotade lite. Men var bara ute en stund. Tog mig hem sen och åt mellanmål och började efter en stund laga mat. Sen dess har jag kollat på serie och ska väl snart duscha. Imorgon blir det jobb igen och jag kunde inte vara mer otaggad.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229