Min helg

Helgen börjar gå mot sitt slut och jag laddar upp inför en ny arbetsvecka. Fredags efter jobbet drog jag och gymmade. Körde ben och rumpa. När man var klar passa jag på att gå in på Mariehamns bokhandel och sen Lindex. När jag kom till mamma sen hade hon lagat mat så vi åt. Sen var det bara att duscha och sen färga jag håret på henne. Hon skjutsa hem mig vid kvart i 9 så var hemma vid 9. Kolla talang en stund innan jag valde att sova.


Lördagen spenderades hemma. Jag passade på att städa lägenheten. Hann dock inte med hela så valde att spara sovrummet till imorse. Kollade gilmore girls och sen lite av mellon på kvällen. Men var alldeles för trött för jag var uppe redan vid 7 på morgonen då jag inte kunde sova.


Idag vakna jag vid 8 men låg kvar till 9. Åt frukost och sen städa jag det sista vid typ 10-11 tiden. Var klar vid lite efter 11 så då bytte jag om till gymkläder och packade ner skor osv och tog mig till gymmet. Idag körde jag lite alltmöjligt men mest bröst,axlar och biceps. Var ensam i gymmet eller ja var typ 2 till haha men annars var man ju ensam. Efter de gick jag och handlade. Hade lovat att köpa cigg till mamma så gjorde de och sen gick jag till henne. Satt där en kort stund och sen gick jag hem för att duscha. Sen dess har jag hunnit äta,läsa och kollat gilmore girls plus duschat. Nu ska jag kolla på ifks sista hemmamatch i eckeröhallen under finska cupen. Hade tänkt åka men sen orkade jag inte. Är en viktig match osv.


Vad har ni gjort i helgen? :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229