Min helg

Då är helgen över och förlåt om jag inte uppdaterade igår meeen var inte direkt ensam på hela dagen så orkade inte haha. Men iallafall i fredags hade jag tvättstugan. Men mer än det så gjorde jag inte. La mig faktiskt vid 10 för asså orkade inte med talang. Var så tråkigt ändå.

Sov till 10 på lördagen hade nog egentligen vaknat vid 8 och satt mobilen på ringning TRODDE JAG. Men var skönt att sova.Tvättade håret sen och tog det lugnt en stund. Tog mig in till stan vid 12-1 tiden och gick till mamma direkt.Slog följe med mamma och hennes kompis. När dom var klara gick vi alla hem. Eller jag följde med till mamma. Var där till 4 sen gick jag hem för att duscha,äta middag och fixa mig. Börja dricka lite och sen vid 9-halv 10 tiden så kom Axel hit och vi förfestade och sen tog vi oss till Arken. Tänker inte berätta mer än det. För hände inte så mycket. Och han sov här.

Igår sen så vakna vi eller han vid 9, vi hade kanske sovit 6 timmar om ens de. Beställde hem mat vid 1 något. Jag var dock så bakis att jag inte orkade äta. Han for vid 7 något sen så vi låg typ bara i sängen hela dagen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229