Min helg

Helgen går mot sitt slut och är i princip bara några timmar kvar. Vad har jag gjort? I fredags skulle jag behövt vara över men hade faktiskt bokat tvättstugan till halv 5 så måsta gå prick 4. Slog följe med Jennifer och snacka skit en stund. Kom hem och packade ihop mina kläder och gick till tvättstugan. Resten av kvällen så kollade jag på nya avsnittet av riverdale men även how to get away with murder. Kollade även slut på lovesick jag började på i veckan. Var uppe till halv 11-11 tiden och somnade ganska fort.


Lördagen så spenderades i stan. Köpte lite godis och lite annat. Gick till mamma en stund och drack kaffe och snackade. Hon var ju sjuk i fredags så ville se hur hon mådde. Kom hem vid halv 5 så tog en snabbdusch och fixade mig. Eller ja jag var ju redan klar men. Vid halv 7 sen hämtade Axel upp mig. Vi hade planerat att typ ha filmkväll och gå ut med hans systers hund. Så vi hämtade vovven och for till nya lagret ( jobb-lagret då). Han hade inte varit dit så lovade att fara dit och visa var det var osv. Som tur var va några av våra kollegor kvar så vi gick in en stund. Jag visade honom runt och sen skjutsa han hem mig. Han for med hunden och kom till mig typ 30-45 minuter senare. Så han åt sin pizza han hade köpt och jag åt min middag jag hade lagat när jag kom hem.Sen kollade vi film till 12. Sen for han och hämta sin pappa och for hem. Jag la mig typ direkt och somnade nästan direkt.


Idag har jag bara tagit det lugnt och kollat på 13reasons why. Började kolla igen i och med det kommer snart ny säsong och man måste ju komma ihåg allt som hände. Åt nyss middag och nu ska jag faktiskt inte göra så mycket. Imorgon är det dags för jobb igen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229