Min helg

För det första förlåt om det varit glest med uppdateringen här men är typ förkyld och har i princip inte varit ensam i lägenheten i helgen så förlåt. Men helgen är iallafall över och vad har jag då gjort? Slutade lite tidigare i fredags så drog med Jennifer in till stan. Men bara en stund för hon skulle hem då det var julfest i fredags och nej jag gick inte. Var hemma och städade lägenheten och tog det lugnt. Låg uppe och snackade med en person till typ 12?


Igår vakna jag vid 10/11 tiden och duschade och tog det lugnt till typ 12-1. Stressade lite fast jag inte egentligen behövde för jag skulle bara möta en kompis utanför osv. Ja jag sminkade mig men who cares. Personen i fråga kom iallafall hit vid 3 och vi kollade på film och serier till typ 12 eller det var då personen somnade. Skulle egentligen ha blivit lämnad vid 8 men blev inte så iallafall. Så vi åt middag vid 9 typ. Japp sent men vi var så inne i serien. Jag la mig sen vid 2. Fick sova på soffan.


Jag blev ensam vid ungefär 10, vi låg typ bara i varsin del av rummet och typ var jätteosociala. Ja ni undrar säkert vem personen är men tyvärr känner jag att ingen behöver veta. Mina vänner osv vet och det är liksom det viktigaste. Så förlåt för det om ni är nyfikna. Hade tvättstugan idag också och är klar med allt nu. Ska bara ta det lugnt resten av kvällen och försöka s0va tidigt. Blev inte så mycket sömn i natt. Är inte alls redo för jobb imorgon :/

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229