Min helg

Helgen är precis över och den har faktiskt var nice. Har sovit hos mamma från fredagen tills idag då jag var till Stockholm igår. Hon bor ju närmre hamnen så de var bättre att sova där än att behöva gå upp astidigt. Men fredagen var ganska lugn. Var och handlade sen for vi till mig och jag plocka upp maten och packade. Sen skjutsa vi hem Sam ( en kollega som följde med och handlade) sen var det bara att ta hos till mammas lägenhet. Åt pizza till middag och sov ganska tidigt.


Igår var det dags att gå upp inte allt för tidigt men iallafall tidigare än jag brukar gå upp på en lördag liksom. Åt lite och sminkade mig sen när jag var klar börja jag faktiskt gå sakta till hamnen. Ville ändå vara i tid osv. Hade astråkigt både på bussen och båten och sen när jag väl var i Stockholm så gick jag runt till dom affärerna jag skulle och jag var väl klar vid 2-3 tiden. Vid halv 4 så kom Julia och Sandra in till stan ( aka Julia är min systerdotter) så var med dom tills jag skulle dra. Har inte träffat Julia sen augusti och Sandra har jag inte träffat sen typ juni/juli? Var mysigt iallafall. Båten hem sen så unna jag mig en long drink till middagen. Var inte meningen att jag skulle sova hos mamma men blev så iallafall. La mig nästan direkt när jag kom till henne.


Imorse vakna vi vid halv 9. Jag drack lite kaffe och packade ner mina saker lite bättre sen visa jag mamma allt jag köpte. Fick skjuts hem sen och började typ städa direkt. Det är typ de jag har gjort i helgen. Kommer bild på de jag köpte sen senare i veckan. Nu ska jag börja fixa fram kläder till imorgon och borsta håret. Sen bara ta de lugnt resten av kvällen och sova lagom tidigt pga är fortfarande trött. Vad har ni gjort i helgen?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229