Min helg

Helgen börjar lida mot sitt slut och jag är ledsen för att jag inte bloggade igår men hade inte tid och var på kryssning. Men iallafall vad har jag gjort i helgen? Fredagen spenderades hemma. Var och handlade efter jobb då vi slutade tidigare. Lagade mat när jag kom hem och sen vid halv 7 var det dags att sitta bänkad vid datorn för att kolla på IFKs bortamatch. Matchen slutade oavgjort vilket sög lite pga vi skulle behövt vinna för att komma högre i ligan. Men jaja man får väl nöja sig med ett mål från den matchen iallafall.


Igår var jag in till stan. Var till lindex med mamma sen bestämde vi oss för att ta och åka på kryssning på kvällen. Jag tog mig hem och bokade. Passade på att duscha osv sen kom mamma och hämtade mig. Åt hos henne sen kolla vi på ishockey en stund sen var det bara att gå ner till båten. Typ de hände. Kollade på sverige-finland osv sen när vi var på åland igen gick jag hem.


Idag har jag varit duktig och städat lägenheten. Blev klar med det vid 2 kanske? Sen tog jag mig tiden att färga mitt hår. Min utväxt var så ful och kände det var dags. Nu kollar jag på teen wolf och sen ska jag laga middag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229