Min helg

Då är helgen helt över och en ny vecka har börjat. Vad har man då gjort i helgen? Fredagen så var jag in till stan med mamma mest för att färga hennes hår. När det var klart gick jag till s-market och köpte celsius. När jag sen väl kom hem så var jag genomsvettig så tänkte varför inte lira lite fotboll samtidigt? Så gick in och fyllde på vatten och tog med mig min fotboll och gick till planen. Spelade / öva lite i typ en timme sen var det dags att duscha. La mig typ astidigt vilket var lätt värt det.


Lördagen spenderades sen i stan. Jag tror jag typ hade en ifk-helg pga allt de som hände i lördags. Mötte alltså typ halva laget på stan och kände mest what the fuck? Så jag såg väl extra bitchig ut. Kom hem vid 3-4 kanske och hade bokat tvättstugan halv 5 så var i tid. Resten av kvällen så kollade jag på teen wolf.


Söndagen blev lite spontan egentligen. Jag drog in till stan ganska tidigt för jag skulle luncha med Alexandra,Aina och Markus vid 1 dock blev de lite senare då Aina skulle skjutsa Oskar ( hennes bror) till båten. Men va gjorde de? Jag och Alexandra fick ju nämnligen se han där fina ifkaren som jag tycker om. Kändes lite stalkigt i och med att de var andra gången på typ 24 timmar. Efter vi hade lunchat så drog jag till mammas place. Var där till typ halv 6 sen börja jag gå lite långsamt till WHA i och med att det var dags för hemmamatch för IFK. Och ja vi vann. 2-1 med två jävligt fina mål och full pott från matchen ligger dom nu trea?!?!?!? Fyfan va man blir glad. Drog hem efter matchen och la mig i princip direkt.


Nu är det ju klart vilka IFK möter i kvalet till Champions League. Känner lite att det kommer gå åt helvete för dom i och med att dom egentligen inte ger allt på planen. Vi ska alltså möta Legia Warzawa alltså ett lag från Polen. Man får väl hoppas på vinst iallafall! :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229