Min helg

Då är helgen precis över och jag har 3 veckor kvar till semestern. Hoppas bara dessa veckor går fort nu så man faktiskt kan njuta av sin lediga tid under semestern. Min helg började med fotbollsmatch i fredags. Jag stressa som fan in till stan efter jobb för jag skulle hinna duscha,sminka mig och äta hos mamma. Blev faktiskt klar i tid och hann till och med dricka cidern jag hade med mig. Matchen var ganska tråkig och den slutade 2-2. Fina mål av Anthony Dafaa Clement och Robin Sid så dom förtjänar en stor fet applåd utan dom skulle vi förmodligen förlorat. Efter det så drog jag till mamma och sen. Blev halvt förföljd hem av två killar så jag typ stressa som fan och sprang typ hem. Ska de verkligen vara såhär för oss tjejer? Ska vi faktiskt behöva känna oss rädda för att gå hem ensam på kvällarna? La mig i tid för jag var otroligt trött.


Lördagen så började med att jag var otroligt seg, tog mig in till stan vid först 12. Lyckades som vanligt möta massa ifkare. Känns som de är en standard grej nu. Denna gång var det Span, Vaikla och kära Sid. Jag passa på att köpa lite alkohol och sen tog jag mig till mamma för att hämta saker som jag lämna där. Stannade en stund och sen gick jag hem. Duschade direkt och sen laga jag mat. Hade även tvättstugan så fick springa fram och tillbaka till ungefär klockan 8. Vid 8 kom Alexandra hit och vi började förfesta. Körde jag har aldrig och kolla på sommarkrysset. Vid halv 11 så tog vi taxi in till stan och arken. Gick in direkt och leta efter kära Moa och Sophie. Hitta dom och passa på att köpa en drink som för övrigt smaka bara juice så sorry killen i baren du var fan asdålig på att blanda bra drinkar. Blev chockad direkt när vi satt oss ner på garden för att kära ifkare kom dit. Nämner inga namn men asså helvete haha.Vi festade lite iallafall med en nykter Sophie Träffade Zacke som jag inte har pratat eller träffat sen oktober förra året?? Så kul!! Efter arken sen så köpte jag och Alexandra fyllekäk aka pommes SÅ GOTT. Fick skjuts hem och la mig typ direkt. Överlevde att festa med världens mensvärk helt fucking otroligt.


Idag söndag har jag iallafall bara varit hemma, har haft tvättstugan idag också för tvätta bara ljusa kläder igår då jag hade så mycket av det. Nu ska jag ta de lugnt och sen sova i lagom tid pga astrött och pms vilket får mig att gråta.Kul att va tjej eller vad man säger?


Hoppas ni har haft en bra helg kära läsare och inte varit så slö som mig haha :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229