Min helg

Helgen börjar lida mot sitt slut och jag är så sjukt otroligt jävla trött. Skulle egentligen inte ens orka blogga hahah. Nej men vad har jag gjort i helgen? Fredagen spenderades hemma, städade lägenheten och sen vid 9-halv 10 for jag och syster och handlade. Jag köpte pizza hade blivit hungrig fast jag åt middag efter jobbet. La mig typ sen vid 11? Somna väl halv 12.


Lördagen spenderades på stan, var och handla med mamma (hon handla jag var bara med.) Var till lilla holmen och snacka skit med Moa som jobbade. Blev inte så mycket snack för det var typ folk där hela tiden som ville ha glass. Hon gav mig skjuts hem när hon slutade och när jag kom hem började jag laga mat. Var egentligen inte meningen att jag skulle dra ut för jag hade ingen att gå med men folk på jodel är så gulliga så gick med en grabb från Sverige. BÄSTA ATT MAN SLAPP ALLA KÅTA KILLAR SOM ALLTID SKA FÖRSÖKA RAGGA UPP EN OM MAN ÄR MED TJEJKOMPISAR!!! Kom hem vid ingen aning. Glömde kolla klockan men jag och killen jag hade med mig hem så la oss och sova typ direkt. Nämner fan inga namn i och med man bor på en ö där alla kommer dampa sönder typ. No offence Åland. Ni som vet ni vet liksom.


This fucking day har jag i princip sovit hela dagen. Han drog vid 12 för han skulle hem och duscha och äta. Kollade tv en stund men blev trött så sov på soffan i typ en timme. Lagade mat sen och nu kollar jag på lite youtube videos och håller på att dö. Är så sjukt jävla trött.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229