Min helg

Helgen är precis över och jag har tyvärr fortfarande inte wifi i lägenheten. Trodde Ålcom hade fixat det igår men nope fungerar fortfarande inte. Men vad har jag då gjort i helgen? I fredags när jag kom hem från jobb ringde jag direkt till ålcom och berättade om problemet med internet. Dom tyckte jag skulle komma in med den. Så det gjorde jag på lördagen sen. Städade lägenheten i fredags och gick igenom min garderob. La mig faktiskt i tid och sov sen till 9 på lördagen.

Jag åt och tvättade håret och började fixa mig för att ta mig in till stan vilket jag gjorde vid 11. Gick direkt till ålcom med bredbandet. Dom sa att de skulle fungera men som sagt nej. Kom hem lite före 2 och ringde dit men tyvärr så kom jag aldrig fram pga satt i kö och dom stängde 2. Lagade mat ganska sent bara för jag inte var hungrig och jag ville hinna duscha osv före. Vid 8 så kom Alexandra till mig och vi började förfesta. Vi bokade taxi till halv 12 och under den tiden hann hon bli för full och spy HAHA eller inte full men hon börja må illa.Sen när vi väl var på arken drack vi inte jättemycket. Träffade jättemycket folk och vi drog hem vid 3 typ.

Idag söndag har jag varit hemma hela dagen typ. Hon hämtade sin sprit vid 4-5 tiden och när hon hade gjort de så gick jag till tvättstugan för att hänga min tvätt i torkskåpet och sen dra in till stan. Är hos mamma 0ch snor hennes internet just nu och ska snart dra hem igen. Känner mig så handikappad utan wifi och man vill ju inte använda 3g hela tiden. Får väl hoppas ålcom kan fixa det imorgon iallafall. Annars lär bloggen vara död ett tag till.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229