Min helg

För det första förlåt för den dåliga uppdateringen i helgen men jag har haft Julia ( min systerdotter) här så har inte typ haft tid med att sitta vid datorn för att blogga och hatar att blogga från mobilen. Men nu är helgen över och faktiskt min semester också. Kommer skriva om vad jag har gjort på semestern i ett annat inlägg nu i veckan lovar men nu tänkte jag berätta om min helg.


I fredags vaknade jag en bra stund före min väckarklocka vilken var ganska skönt för då slapp jag stressa. Jag fixa mig lite och sen tog jag bussen in till stan vid 10 typ. Sprang och köpte drick-kvarg och sen vänta på nästa buss jag tänkte ta till hamnen. Som sagt har jag fortfarande en svullen fot som gör ont så ville inte gå mer än jag behövde. Var typ för tidigt till hamnen så fick sitta och vänta men det var ganska skönt. Sen när rosella kom så gick jag ombord och åkte över. När vi var framme i Kapellskär så kom Julia. Åkte över bara för att möta henne så hon slapp ha tråkigt. Väl framme på Åland igen så mötte vi upp mamma och hon gav oss skjuts hem till mig. Jag lagade middag och sen började vi typ nästan fixa oss. Vi hade ju planer på att dra ut på arken och det gjorde vi också. Hade askul och aldrig dansat så mycket som jag gjorde då. Vi tog taxi hem vid 3-4 och sen somna vi vid 5-6.


Lördagen spenderades hemma. Var till maxinge med mamma en snabbis och sen var vi hemma hela dagen. Camilla kom hit på kvällen och vi for ut till Sund. Kom hem vid halv 10. Vi åt lite snabbt och sen bytte vi om och fixade oss igen för att dra ut. Var så spontant men vi hade fan roligare på fredagen. Vi var mest ut för vi kanske skulle träffa killarna vi hade hängt med på dansgolvet dagen före men dom var inte ute. Köpte pommes före vi drog hem. Var väl hemma 3-4 kanske? Och vi somna på riktigt direkt.


Igår steg vi upp halv 11 och fixa oss och packade. Hon packade sin resväska och jag packa en väska med saker jag skulle ha med till mamma. Camilla hämtade oss och vi drog direkt till mamma. Mest för att Julia skulle få säga hejdå och vi pratade en stund. Julia skulle ju hem vid 1 så vi for typ kvart över. Stackarn fick stå och köa. Sen fick jag skjuts tillbaka till mamma. Var ner på stan för att köpa något att äta och sen hem till mamma igen för att sova en stund. Före klockan 6 var det dags att bege sig mot Wiklöf Holding Arena för att se IFK spela mot VPS. Grabbrna spelade bra och lyckades kamma hem 3 poäng. Sen efter matchen gick jag hem. La mig nästan direkt och somnade.


Ungefär så har min helg sett ut. Haft en bra helg dock men aslite sömn så är halvt död. Vad har ni gjort i helgen? :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229