Min helg

Då är helgen snart över och vad har man då gjort denna soliga helg? Jo i fredags va jag och handla med mamma efter jobb. När jag kom hem lagade jag tacos. Kollade på film hela kvällen och la mig ganska tidigt.


Lördagen spenderades i stan. Gick upp 8 för att hinna tvätta håret,fixa mig och äta. Vid 11 -12 gick jag in till stan och gick direkt hem till mamma. Vid halv 1 gick vi ut på stan och kollade lite och sen var det att bege sig mot Mary kays studio. Där gick vi igenom hudvård, spa och smink produkter. Vi fick alltså testa deras produkter gratis. Jag bestämde mig dock för att köpa handvårdsprodukter, en cc-cream och ett ansiktsvårdsset(?) fick en highlighter och några ögonskuggspennor som en gåva då jag köpte för över 200 euro alltså 2000 kronor. Vi var väl klara där vid halv 4 kanske så följde med mamma hem och lånade toan sen drog jag hem. Kollade på film resten av kvällen/dagen.


idag söndag så har jag haft besök av pappa och birgitta. Dom kom på kaffe och med min cykel. När dom for sen så gick jag genom min garderob och tvättade lite kläder. Det är alltså typ de jag har gjort idag. Vad har ni gjort i helgen? :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229