Min helg

Helgen börjar gå mot sitt slut och vad har man då gjort? Ja efter jobb i fredags så tog jag en snabbvända in till elgiganten för att köpa smaker till min sodastream och även ett par hörlurar. Efter det tog jag mig hem och gjorde inte så mycket alls. Var helt slut efter jobbet så jag tog de som sagt lugnt hela kvällen och la mig tidigt.


Igår lördag så åkte jag och mamma och handlade. Köpte inte jättemycket men lite nödvändiga saker fick man med sig hem. Mamma hjälpte mig att bära in alla saker och jag bytte om direkt. Inte visste man ju att det skulle vara jättevarmt så man tog ju tights på sig till affären och höll på att dö av värme. Så bytte om till kjol istället. Följde med in till stan och satt hos henne en stund innan jag gick ner för att möta Alexandra. Vi köpte glass och gick runt på stan en stund. När hon åkte stanna jag kvar för att kolla på fight cancer and run. Det slutade 17 så gick till mamma och hämtade mina saker och sen tog jag mig hem. Åt mat nästan direkt och sen kolla man serier hela kvällen. Har ju som sagt blivit besatt av Good witch. Har kommit till säsong 3 nu. Mer än det gjorde man inte igår. Eller jo jag städade farstun och badrummet.


Idag sen har man tagit det lugnt men också hunnit städa köket och hallen. Hade tänkt sola men blåste för mycket så man kunde inte vara på stranden. Så gick hem och har kollat på Good witch sen dess. Nu har jag en maskin igång och ska precis snart laga mat. Blir pasta carbonara idag. Imorgon är det dags för ny vecka och jag ska jobba hela veckan förutom halva dagen på onsdag. Nu ska jag planera lite inlägg och kolla klart på avsnittet före jag lagar mat. Vad har ni gjort i helgen?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229