Min helg

Helgen börjar snart gå mot sitt slut och jag brukar ju egentligen blogga på kvällen men jag kommer ha fullt upp och kommer hem först efter 9.

Så vad har man gjort i helgen då? I fredags fick jag sluta 10 minuter tidigare så de va otroligt skönt. Duschade osv när jag kom hem och kollade ikapp alla serier jag följer.  Åt bara köttpiroger till middag då jag var otroligt lat men var inte heller så hungrig. La mig typ 10 man blir ju som sagt trött av att jobba haha. Somna direkt

Igår sen vakna man 8 men somna om och sov till halv 10.  Åt frukost nästan direkt och sen vid 11-12 börja jag fixa mig för att sedan ta mig till stan. Köpte lite saker jag behövde och gick runt där en stund. Sen hem och inte göra något. Pappa hämtade mig vi 8 ungefär och jag följde med till Geta. Sov alltså här i natt.

Idag är planerna att jag ska precis duscha och sen så småningom börja fixa mig AKA sminka mig och byta om. Vid 15 sen är de begravning för min farfar som gick bort I april. Jag lär bara vara på själva begravningen och sen smiter jag därifrån och går till min systers pappa (vi har ju samma mamma men inte samma pappa) och hon skjutsar hem mig. Måste in via sparhallen för att köpa lunch till att ha med på jobbet imorgon och sen in via min lägenhet för att lämna av alla grejer och hämta morsdag present och lite annat. Sen ska vi väl ta oss till min mamma men före de ska vi nog köpa pizza. Lova mamma att vi skulle ha pizza dejt och så i sista sekund får hon reda på att hon jobbar idag så hon får värma pizza när hon kommer hem. Vid 6 tar jag mig till WHA aka mitt andra hem för att heja och supportra IFK och umgås med alla på plats. Matchen börjar alltså 18.30.

Nu kommer ni säkert undra varför jag inte är  kvar på minnesstunden men som sagt känner jag ju att själva begravningen är viktigast. Jag stod inte farfar så nära liksom iallafall inte dom senaste typ kanske 5-8 åren. Och sen gillar jag varken begravningar eller minnesstunder för dom är bara jobbiga och tråkiga.

Efter matchen stannar jag hos mamma en stund för jag måste sy upp 2 par byxor. Och de borde inte ta länge. Sen tar jag mig hem för att sova och så vidare.

Imorgon är de som sagt för jobb igen. Lite roligt att dom permittera oss men behöver oss ändå. Jag borde planera vilka dagar jag ska gymma men min motivation är typ slut. Men ska försöka komma tillbaka på banan igen och gymma. Var lite lättare när man var ledig för då kunde man gymma på morgonen för då var de inte folk där men är typ nästan fullt efter 16. Men man får väl köra ändå liksom.

Sen dehär med att jag jobbat i 2 veckor och fick reda på i fredags att vi ska hoppa in på plasto lär bli kul. Kommer ha jobb i 8 veckor då ungefär. Men vissa dagar kan jag ju inte så kommer måsta säga de till dom.

Men ja nu babblar jag om helt andra saker. Nu tänker jag ta och duscha. Klockan är ju ändå nästan halv 12 och tar ett tag innan mitt hår är torrt. Hoppas ni har haft en rolig helg, berätta gärna vad ni gjort. :)

  • My life

Gillar

Kommentarer

Emil
,
äsch du kan säkert låta bli att gymma ett tag o börja igen när du är pepp, du har ju så fin figur i vilket fall