Min helg

Godmorgon alla! Jättekonstigt att jag bloggar på morgonen nu men jag har lite annat som jag ska göra idag och kommer hem först ikväll. Men i helgen har man ju gjort lite saker iallafall. Efter jobb i fredags var det bara att ta sig hem, jag åt sen middag och blev att kolla på paradise hotel så glömde bort tiden typ. Var inte speciellt hungrig. La mig sen vid 10 och jag somnade absolut direkt och sov skitbra hela natten.


Igår vakna man 9 och jag passade på att laga gröt till frukost. Åt det framför tv:n och tog det lugnt. Vid 11 sen började jag fixa mig och packa gymväska osv. Kom till gymmet lite efter 12 och gymmade 45 minuter innan jag drog till mamma för att duscha. Hann ta en snabbdusch och sen kom Aina dit. Vi for då till Elgiganten och kolla på lite allt möjligt och sen till stan igen för att fika på bagelbee. Sen skjutsa hon hem mig och jag kollade på ph igen. Åt middag vid 6-tiden och kollade på ph hela kvällen typ.


Nu idag söndag vakna jag för kanske en halvtimme sen, har ätit frukost aka mackor och nu ska jag kolla på ett avsnitt av ph för att sedan duscha och tvätta håret. Måste börja fixa mig sen vid kanske 12-13 för att sedan ta mig till stan. Ska köpa mat och ta med mig till mamma och så lär jag sitta där resten av dagen typ eller åtminstone till 17 för då ska jag ta bussen till eckerö hallen och kolla ifks match i finska cupen och hoppas på vinst. Där har ni även orsaken till att jag bloggar nu. Hoppas ni har haft en bra helg!

Gillar

Kommentarer