Min helg

Helgen börjar gå mot sitt slut och har faktiskt gjort lite saker. När jag kom hem i fredags kollade jag 2 avsnitt av ex on the beach, hade totalt glömt bort att kolla på de som släpptes på söndagen och de som släpptes på torsdagen. Åt middag efter de. Sen kollade jag gossip girl. La mig vid 10.


Igår sen låg jag fan i sängen till 12 då jag verkligen var helt slut haha som vanligt. Åt frukost och sen var det bara att börja fixa sig och ta sig till stan. Gick runt i affärerna en stund och sen gick jag till mamma. Vid halv 5 tog vi oss till dinos för vi skulle äta middag med släkten då mormor fyller 80 imorgon. Var där i några timmar, fick skjuts hem av Camilla sen och jag tog de lugnt resten av kvällen. La mig vid midnatt ungefär.


Idag har jag då varit duktig och städat lägenheten och tvättat all min tvätt.Har hunnit kollat på ifks bortamatch i kemi som dom förlora. Suprisesuprise. Har nyss ätit middag också. Nu ska jag kolla klart på avsnittet jag påbörjade men även kolla dom två sista jag har kvar. Sen ska jag nog bara ta de lugnt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229