Min helg

Helgen är precis snart över och de är även veckan. Är ca 4 h kvar till en ny vecka och ny dag. Helgen har gått otroligt fort. I fredags var jag och handlade med mamma efter jobb. När jag kom hem åt jag middag och tog en öl men även duschade. Kollade sen på gossip girl hela kvällen. Men i och med att jag hade varit uppe sen halv 5 så la jag mig halv 10 och somnade absolut direkt.

Vaknade vid 9 igår sen iallafall och gick typ direkt upp. Passade på att äta och sen kolla tv. Tog mig till stan vid 1 och kom hem vid 5 tiden. Köpte lite i stan som kommer komma i en haul om femtio år haha nej men kommer komma i en haul senare. Var till mamma en stund och sen tog jag mig hem. Kvällen så passade jag på att kolla senaste eotb ( vet att det kommer nytt ikväll men kommer kolla de imorgon) sen gossip girl resten av kvällen.Åt sen middag och de var så värt de. La mig 11.

Idag sen har jag sovit till 10. Duschade nästan direkt när jag vakna och sen åt jag frukost. Slöade till 1 då jag började laga middag och åt. Sen var det bara att fixa sig och byta om. IFK hade som sagt match idag och den börja 17. Och jag vill ju inte stressa till matchen så tog mig in vid 2. Kom nyligen hem från matchen som slutade 3-0 till oss. Välförtjänt vinst kan man säga. Nu ska jag bara ta de lugnt en stund och sen sova.

Imorgon är det dags för en ny arbetsdag och vecka. Har ju nästan söndagsångest kan man säga. Vi får se vad morgondagen har att erbjuda.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229