Min helg

Helgen börjar gå mot sitt slut och imorgon är det dags för jobb igen. I fredags gick jag hem nästan direkt när vi sluta. Blev kvar en stund för att äta kanelbulle med en av kollegorna som bjöd. Sen tog jag min väska och gick hem. Duschade och kollade på Sierra Burgees is a loser eller vad den hette och beställde mat hem. Var så värt det för slapp laga mat. Fick den efter 40 minuter ungefär och åt direkt. Var uppe till typ 11 sen kände jag att det var dags att sova.


Igår vakna jag med värsta huvudvärken vid ungefär 8 så steg upp och tog en värktablett och sen sov jag till typ halv 11. Tyvärr hjälpte den inte så hade fortfarande ont. Tog en varmdusch för att se om det kunde vara axlarna som bråka. Hjälpte till en viss del och tog en värktablett till. Sen var man väl redo att byta om och sminka sig för att ta sig in till stan. Fick dock ont i huvudet igen så var inte på stan nå länge. Köpte bara lite godis och chips plus fikade sen gick jag till mamma.Hon värmde sin vetekudde och jag lånade den. Efter de gick ju huvudvärken över iallafall. Men var helt död ändå typ. Tog med den hem sen och använde den hela kvällen. La mig 11-12 efter man hade sett på Hunger games.


Idag har jag sovit till 10. Då tvättade jag en maskin med tvätt. Åt frukost och kollade på tv sen började jag läsa lite. Vid halv 1 kom mamma och hämtade mig. Vi åkte till Jysk där vi köpte lite saker. Sen vidare till Maxinge. Vi valde att fara och handla idag så man får åka hem imorgon efter jobb. När vi var klara åkte vi till mig. Jag packade ner lite saker och sen for vi till mamma. Vi färga mitt hår och det blev ganska bra ändå. Gick hem sen och har hunnit äta middag sen dess. Nu kollar jag ett avsnitt av Gossip girl och efter det ska jag ta en snabbdusch,

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229