Min helg

Helgen är över och det är faktiskt nästan skönt. Efter jobbet i fredags så drog jag in till stan med Axel. Han hade bestämt att vi skulle käka på kotipizza. Jag var inte hungrig så var bara han som köpte med pizza och vi drog till mig. Vi hann även köpa lite öl eller han hann. Jag hade ju allt hemma redan så behövde inte mer. När vi kom hit sen så åt han och jag tog en dusch och efter det bytte jag om och fixade mig medans han duschade. Jag passa även på att äta något för jag hade ju mat hemma så värmde pirog (köttpirog då alltså). Vid 6 sen så drog vi till banken här i närheten för att Andrejs skulle hämta upp oss. Han var lite tidig så vi behövde inte vänta. Vi åkte sen ut till Eckerö för att vi skulle ha femkamp. Jesper var dj i bilen och asså de va pest HAHAH. Vi var dom första där så vi fick vänta. När alla var där sen blev vi indelade i lag. Blev med både Jesper och Andrejs. Vi körde 5 olika grenar och vi vann 3 av 5 vilket betydde att vårt lag var vinnare. Tog bara 45 min så vi fick lite fritid. Sen åkte vi in till stan för Jesper skulle hem och hämta sin cykel och sen körde vi vidare till Nicos place. Där festa vi sen ganska länge och vi var även en sväng till Indigo. Jag och Axel kom hem vid 3.


Lördagen vakna jag typ 11. Axel hade tappa sin telefon i Andrejs bil så måsta ringa till honom och han var ju på kryssning över till Sverige med Eckerö Linjen så han kom först efter 1. Axel sov väl till 3 och sen vid 4 typ så for vi till Kantarellen och sen till Nico för att hämta Axels mjukisbyxor och hans bälte som blev där. Jag blev hungrig så vi åkte till stan. Köpte pizza på diablo och tog med. Kolla en stund på prideparaden. Första året man inte är med i den. Lite tråkigt. Sen åkte vi till mig igen. Han packa ihop sina grejjer och sen sa vi typ hejdå. Klockan var väl 5 och jag börja städa direkt när jag blev ensam. Lämna dock sovrummet för orkade inte haha. La mig ärligt talat vid 9 för att jag var så trött.


Söndagen sen så vakna jag 10. Gick upp och åt frukost. Var i sängen till typ 12 och sen börja jag byta om och fixa mig. Packa en liten väska för att sedan dra in till stan. Köpte mat på draken och tog med till mamma så vi åt tillsammans. Kvällen sen var det fotboll. IFK mötte FC Honka. Matchen var ganska tråkig och blev delad poäng till lagen och matchen sluta 0-0. Kom hem vid halv 10 så laga något att äta och tog en snabbdusch för att sedan sova. Kunde nästan inte sova men lyckades få lite sömn iallafall.


Ungefär det har man gjort i helgen. Hade otroligt kul på personalfesten och kändes faktiskt bra att ha en liten fest. Man lärde känna alla lite bättre.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229