Min helg

​Helgen är över och idag har man varit på jobb. Vad gjorde man då i helgen då? Direkt när jag kom hem i fredags så tog jag det lugnt och duschade osvosv. Kollade på ex on the beach som vanligt och tog en öl före man skulle laga mat. Åt sen middag och jag var alltså inte hungrig före typ 7-8 tiden. Så blev mat då. Somnade vid 11 sen iallafall.


Lördagen så vakna jag 9. Låg kvar ett bra tag innan man värmde mat och kollade på tv. Tvättade håret och började fixa mig lite. Jag trodde det skulle vara iskallt för var ut med kompost och lite bränbart till soprummet på morgonen i shorts och linne men frös som ett as så jag bah ja man kanske skulle ha byxor på sig om man ska in till stan. Så valde tights och ett linne. Men hade även huvtröja på mig sen men blev för varmt så fick ta av den hah. Men var lätt värt att ha tights för slapp frysa. Köpte inget i stan förutom typ hårsnoddar då alla mina går sönder eller så har jag typ glömt hälften hos Axel. Sen köpte man godis och chips också men det var typ allt. Sen gick jag till mamma och satt där till 5-6 och sen gick jag hem för att laga mat direkt. Resten av kvällen blev det att kolla på ex on the beach och jag la mig på riktigt vid 11 för jag var så trött.


Gårdagen sen spenderades hemma. Jag passade på att städa lägenheten och när jag precis blev klar sen börja de åska och ösregna. Middagen blev lite sen för man ska ju som sagt undvika el osv när det åskar. Men lagade mat sen och åt. Var bara att ta de lugnt sen resten av kvällen. Vad har ni gjort i helgen?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229