Min helg

Då är det ny vecka och helgen är över. Ja min helg är ju egentligen inte över. Är ju fortfarande på semester. Men iallafall. Helgen har ju gått otroligt fort. Men har hunnit göra massa saker. I fredags var jag i stan och väntade på mamma. Så satt hos henne till hon kom hem. Hon skulle ut och äta med en kompis så jag följde med och åt. Vi åt på metropol, var första gången för mig. Maten var helt ok, jag tog hamburgare som vanligt men tyvärr var brödet jättetorrt. Satt där en stund och sen gick jag till mamma och satt där till 9. Gick hem sen och gjorde typ inget.


I lördags sen så vakna jag väl 10. Mamma kom hit vid 1 och vi for till Jysk för att hämta min hylla som kom hit i torsdags. Fick alltså en badrumshylla i present av Bosse och mamma. Fick vänta en stund på den dock för dom behövde beställa den. men det gjorde inget för mig. Sen for vi till maxinge och gick där en stund. Köpte lite saker på h&ms rea. Efter det for vi hem till mig och fikade typ. Hon fick kolla igenom lite kläder och sen följde jag med henne till stan. Skulle egentligen varit ner på vmfesten men jag ville inte gå själv så kollade på fotbollen hos mamma. Gick hem när matchen var slut sen iallafall och skruvade ihop hyllan. La mig vid 11-12 typ.


Igår sen kom mamma med skruvmejslar då jag hade behövt de till två skruvar till hyllan. Så fixade de sista på hyllan och sen städade jag lägenheten. Så nu är hela lägenheten ren och jag behöver inte stressa med det alls.På kvällen så kom Aina hit och vi åkte till Lemtröms kanal för att äta glass. Satt där en stund och sen for vi till mig för att prata skit. Hon åkte sen och jag kollade på Juno. Var väl uppe till 12 något och skrev med Axel. Ungefär det har jag gjort i helgen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229