Min helg

Helgen börjar gå mot sitt slut och vad har man då gjort denhär helgen? Jo vi fick sluta 2 i fredags så åkte med mamma in till stan. Skulle hämta ut min telefon vilket jag gjorde också så hej jag har ny telefon. Sen for vi och handlade. När jag kom hem var det ju i princip bara att laga mat eller äta och sen resten av kvällen tog jag det lugnt och kollade på serier. La mig ändå helt ok tid, var ju trött.


Igår så vaknade jag vid 8 och kunde inte somna om så steg upp och åt frukost. Fixade mig och sen vid 12-1 tiden gick jag in till stan i de fina vädret. Var där till 5-6 och sen när jag kom hem kollade jag på serie och lagade mat först vid 8-9. Gjorde inte mer än det. Somnade efter 10.


Idag har jag varit duktig och städat lägenheten men även tvättat. Nu är klockan snart 4 och ska väl låta mitt hår torka för jag duschade nyss och sen hämta in de sista från tvättstugan. Sen blir det nog att laga mat och sen kanske gå ut och gå. Ungefär det har jag gjort i helgen. Varit så fint väder och man känner att det snart är sommar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229