Min helg

Då är helgen snart slut och det är dags för ny arbetsvecka imorgon. Kan väl sammanfatta helgen lite. I fredags efter jobb åkte jag till stan, köpte hårfärg och stressa för att hinna köpa allt jag skulle ha. Tog buss hem och när jag kom hem satt Alexandra vid min lägenhet. Jag hade ju lovat att färga hennes hår så exakt det gjorde jag. Hon for hem efteråt och jag lagade middag. Kollade sen på once upon a time hela kvällen eller ja till 9, Sen blev det lite av lets dance men var så trött så jag la mig i sängen men somnade inte förens vid 11. Dessutom låg jag uppe och skrev med Axel. Somnade vid 11 som sagt.


Lördagen så hade jag faktiskt alarm på för jag skulle hinna färga håret. Vilket jag också gjorde. Kommer bild någon gång när jag faktiskt har tagit selfies haha. Åt frukost men blev hungrig sen igen vid 12 så åt igen. Fixade mig och sen vid 1 så hade Axel skrivit att han var i centrum så jag skulle gå in och möta honom. Vilket jag gjorde och vi gick till mammas lägenhet och var där i någon timme. Vi tog oss till WHA vid halv 4 för att äntligen se hemmapremiären för säsongen och för att möta Heidi. Matchen var nog helt ok men hemmalaget förlora ändå. Men var jättebra match annars. Efter matchen gick vi till mathis hallen och köpte lite gott och sen till mamma igen. Var ju inte meningen att vi skulle sitta där typ hela dagen men han fick skjuts in till stan så och vi skulle ju ändå på matchen.Sen gjorde vi en yolo och drog till brasseriet för att suprisea Jennifer tog varsin drink typ och satt där en stund. Hans mamma hämtade oss sen och vi for till mig först. Var egentligen helt spontant som jag följde med honom ut till Geta men var jättemysigt. Så sov där i natt.


Han skjutsa mig till stan något vid 2tiden och sen dess har jag hunnit äta middag,duschat och varit in till mamma. Nu ska jag bara ta de lugnt och göra en ansiktsmask och äta lite igen. Sen är det bara att sova och ha söndagsångest.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229