Min helg

Helgen är över och vad har jag gjort? Jag slutade kvart över 2 i fredags för jag hade bokat tid hos frissan (ja som ni ser på bilden är jag ju mera allt för korthårig) Direkt när jag kom hem så sprang jag och hämta min tvätt för att sedan ta mig ner till tvättstugan. Hade som bokat tvätt-tid så fick all tvätt tvättad. När det var klart så passade jag på att färga håret dock syns det bara i utväxten osv men de spelar ingen roll haha.


Vaknade vid 10 i lördags och lagade frukost och faktiskt tog de lugnt en stund och läste Clara Henrys bok och drack kaffe. Började smått fixa mig sen och tog mig faktiskt tid att fixa eyeliner SOM BLEV ASBRA är så stolt asså. Sen började jag min promenad in till stan. Var till alko ( typ som systembolaget) och sen handla jag lite mat. Tog en tur till modern min också och var där i några timmar. Snodde ett par assnygga typ boyfriend-byxor och fick skjuts hem av min syrra som hade kommit dit också. När jag kom hem värmde jag mat och fixade mina naglar while jag kollade på the vampire diaries. Sen var det bara att ta en dusch och fixa sminket. Alexandra kom medans jag gjorde det så passade även på att byta om då också. Vi hade mellomys och drack champagne. Vid 11 blev det arken. Dansade och drack hela natten typ.Kom hem vid halv 3.


Söndagen spenderades i soffan och i sängen med serier. Kollade alltså nästan en hel säsong av the vampire diaries så kul hade jag typ. Beställde hem mat och Alexandra hämtade sina saker som hon lämnade här igår. Halvsov nästan hela dagen men det var värt det. Vad har ni gjort i helgen? :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229