Min helg

Helgen börjar gå mot sitt slut och jag har haft en ganska lugn helg. Efter jobbet i fredags var jag och handlade med mamma och Sam. Eller ja mamma stanna i bilen för hon behövde inte handla. När jag kom hem gjorde jag inget, lagade inte mat direkt heller för var inte hungrig alls så åt lite senare middag. Blev bacon mackor med cheddarost. DET VAR SÅ GOTT!! Resten av kvällen kolla jag på Blue Mountain State som jag börja kolla på. La mig ganska tidigt för var trött och fanns inte så mycket annat att göra.

Lördagen spenderades på stan. Köpte hårfärg så ska färga håret nu i veckan. Köpte godis och var till apoteket. Sen gick jag till mamma och var där en stund. Kollade igenom kläder som hon inte ville ha. Gick hem vid 4 och sen direkt laga jag mat. Blev hamburgare. Kvällen sen så kolla jag på netflix hela kvällen. Satt en stund vid tv:n och kollade på någon film också men bara en stund. La mig vid 11.

Min Söndag har jag spenderat hemma och varit otroligt produktiv. Har städat hela lägenheten och tvättat. Ska precis hämta sista tvätten från tvättstugan och sen ta en dusch. Sen fixa fram kläder att ha på jobb imorgon och ta de lugnt resten av kvällen. Imorgon taggar vi ny arbetsvecka. Kommer vara hell-week pga vi är för lite personal på jobbet och våra "chefer" tänker inte på det. Dom måste verkligen få in nya inhoppare. Vad har ni gjort i helgen? :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229