Midsommarhelgen

Då börjar midsommarhelgen gå mot sitt slut och vi har alltså varit ledig i 3 dagar. Torsdagen så var jag och åt middag hos mamma med Julia,Cissi,Camilla och mamma. Cissi och Julia skulle ju hem så ville säga hejdå osv. Drog hem och kom hem lagom till ifks bortamatch. Kollade på den fast de inte ens var värt då dom förlora. Var dock ganska självklart att de skulle gå åt helvete menmen nya tag på Tisdag aka my birthday.


I fredags var det meningen att jag skulle ha ätit lunch/middag med pappas sida av släkten men blev inte av då min farfar är dålig. Så var hemma istället och städa inför tisdag ( inte för att jag är hemma då ).Gjorde inte så mycket mer än det faktiskt.


Igår var jag hemma hela dagen var meningen att jag skulle ha varit in till stan MEN de regnade så jag kände mest nej blir att va hemma. Så sov till 10 och sen kolla på tv till 1 och sov igen. Lagade mat sen iallafall och fixade mig. Gick in till stan vid halv 9-9 för jag skulle egentligen varit till Arken Garden med Aina och Markus men det blev Brasseriet istället eller ja ångbåtsbryggan. Måsta ju se att Jennifer,Zacke och Celic gjorde sina jobb HAHHA. Har inte sett Zacke på typ ett halvår pga han var i Australien från november och fram till maj så var jättekul att se honom igen. Var där en stund och tog bara en smirrnoff och sen åkte vi runt i stan. Åkte till rökka för att Aina och Markus var hungriga och sen var vi till mig.Dom var inte sålänge här och när dom åkte så värmde jag mat.


Idag har det varit en såndär dag jag egentligen skulle ha gjort asmycket men inte gjort ett skit. Har tvättat en maskin iallafall och sovit halva dagen. Mått konstigt så var jätteskönt. Nu ska jag ta och duscha och tvätta håret och sen typ ta och stryka ett dunvar som ser ut som hej kom och hjälp mig. Måste börja planera lite inför mitt födelsedagsfirande också. 2 dagar kvar liksom. Men det är ungefär de jag har gjort. Tråkig helg men jätteskönt att få sova ut. Imorgon är de ny arbetsecka och jag har snart en månad kvar till semestern!!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229