Julhelgen

Random bilder från hösten som har varit.

Ja då är ju julledigheten typ över och imorgon ska man på jobb igen. Jag har inte gjort så mycket alls kan man väl säga. Lördags så åkte mamma och jag till mormor och sen till Tony. Såklart var vi till maxinge först men vi köpte inte så mycket där. Kom hem vid 3 och då gjorde man absolut inget.


I söndags städade man lägenheten inför jul. Var välbehövligt. Så mycket damm och hårstrån överallt. Förstår inte hur man kan tappa så mycket hår. Mindblown typ. Måndag sen var det ju julafton. Vi åkte till min syster ganska tidigt. Vi hann in till Smarket före de då dom stängde 2. Sen var jag bara hos mamma hela dagen. Hon skjutsa hem mig till 7-8 tiden och då gjorde jag faktiskt inget.


Igår var jag hemma hela dagen. Jag läste lite och kollade på tv hela dagen typ. Lagade mat vid 4, duschade och tvättade håret vid 6. Sen börja jag fixa mig och måla naglarna. Alexandra kom hit typ 8 och vi förfesta lite. Vid 10 drog vi sen till Arken. Var så jävla lame. Men fick träffa massa folk så de va ju nice. Vi gick lite efter 1 och då gick vi till diablos nattlucka för att köpa pizza. Sen fick jag typ skjuts hem. Åt halva pizzan och sen var det dags att sova.


Idag har jag sovit till 10 men låg kvar till 11 kanske och sen satt jag mig i soffan framför först en film och sen serie som jag faktiskt snart har kollat klart på. Läste lite och sen nyligen laga jag mat. Har ätit nu och ska kolla på serien en stund till. Sen måste jag duscha, är så ofräsch. Sen är det ju bara att ta fram kläder till imorgon och göra sig redo för att jobba 2 dagar. Men har haft en lugn julhelg kan man säga. Dock har jag sovit skitdåligt så är typ trött. Får hoppas jag kan sova i natt. Hoppas ni har haft en bra julhelg! :)

Gillar

Kommentarer