Hur kommer man över någon?

I ett inlägg för några dagar sen skrev jag att jag börjar bli expert på det här med att komma över någon. Som många av er vet så hade jag ett crappy kärleksår under förra året och blev dumpad så många gånger. Men tackvare allt de som hände förra året har jag lärt mig hur man kommer över någon på rekordtid och massa annat. Tänkte dela med mig lite tips.


1. i första fall ska man låta sig vara ledsen, man ska gråta, man ska lyssna på ledsna låtar och kolla på romantiska filmer. Det är absolut steg 1.


2. Man ska vara omkring nära och kära. Kan vara vänner eller familj eller t.o.m kollegor. Man ska alltså sysselsätta sig själv så tänker man inte på det så mycket.


3. PRATA OM DET! Detta lärde jag mig ganska fort. Man ska prata om heartbreaks, det är fullkomligt normalt. Man ska heller inte vara rädd för att gråta inför dom man pratar om det med.


4. Girl-power musik. I detta fall kan man väl ge Little mix en shout out som gjorde en absolut ex-hatande låt aka Shout out to my ex. Lyssna på den, skriksjung och dansa, Thats what i did.


5. Testa aldrig rebound-sex för sånt fungerar ALDRIG. Iallafall inte för mig. Kanske är något fel på mig som faktiskt vill ha en emotionell connection med honom jag ligger med men ändå.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229