Hur går de med att uppdatera egentligen?

Som ni märkte så blev de inget inlägg igår. Förlåt för de. Jag jobba hur som helst till 10 i 4 sen slutade jag då de var onödigt att börja med något då de va 10 minuter kvar. Var en snabbis hem för att se om jag hade fått mitt H&m paket som jag skulle fått redan i torsdags hem men nope inget paket någon av dessa dagar. Tror att posten har lagt mitt paket i helt fel postlåda på fel adress. De känns ju inte direkt bra kan man säga. Vägrar betala fakturan hur som helst då inte man ens fått de.

Följde med mamma hem iallafall. Testade att ringa posten men hade ingen lust att sitta i telefonkö i en halvtimme till för att dom är idioter som inte kan svenska när man sagt vart paketet skulle? Satt hos mamma en stund sen gick jag ner på stan för att köpa mat och lite fredagsmys snacks. Sen tillbaka till mamma för att värma maten. Hon skjutsa hem mig vid 7 då de regnade och jag hade köpt cigg till henne. Dessutom lämna jag halva min pizza till henne.

Jag duschade direkt när jag kom hem och bytte om till pyjamas eller ja mjukisbyxor och en T-shirt. Kollade på ett avsnitt av Gossip Girl (japp jag börja kolla om den serien igen) och efter de klicka jag igång en film. Skrev med Axel till han somnade vid 10-11 tiden. Jag la mig direkt efter de typ.

Har varit vaken i typ 40 minuter och har hunnit hänga tvätt och ätit frukost. Nu måste jag börja fixa mig. Ska ta mig in till stan och sen måste jag försöka övertala någon att få skjuts till geta ikväll. Om nu Axel vill att man kommer dit.

Hoppas ni får en bra Lördag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229