Hur en dag i mitt liv ser ut

Okej nu kommer vi till ett såntdär inlägg som förmodligen ingen vill läsa då mitt liv är skittråkogt. I detta inlägg tänkte jag berätta hur en vanlig dag ser ut i mitt liv ( alltså en vardag ). Och jag bara tar en helt random dag som jag väljer att skriva om.

Min dag börjar med att min klocka ( mobil i detta fall) ringer 04:45 så att jag kan ta mitt ppiller utan att få panik för att ta de för sent. Och jag vet att det är sjukt att jag ens går upp så tidigt. När jag har tagit mitt p-piller går jag på toa och sen äter jag frukost. När jag har ätit min frukost så byter jag tröja och sminkar mig. Det går väl på typ 5 minuter och sen går jag och sova igen. Får sova till 06:50 ungefär. Då går jag upp för att fixa håret och göra mina flätor. När det är klart byter jag byxor och sen packar jag väskan. Vid 7:20 börjar jag gå mot jobbet. Vi börjar ju som sagt 8. Är framme typ 7:35. Tycker inte om att vara i sista sekund så är helst på plats tidigt.

Vi har oftast våra uppgifter vad vi ska göra under dagen på en tavla i kafferummet.Där är det alltid bra att se var man ska vara. T.ex idag var jag på maskin i några timmar. Och sen skulle jag göra lite returer. Jag går och äter ganska tidigt. Går oftast vid 11 för jag blir hungrig då. Så jobbar jag sen till 4 varje dag.

När jag har slutat så går jag oftast hem ( om jag inte får skjuts eller ska och handla). När jag kommer hem så lagar jag middag nästan direkt och sen kollar jag på serie och bloggar. Ungefär så ser en dag ut i mitt liv. Sen går jag ju såklart och sover också och varannan dag duschar jag och tvättar håret. Sen om jag behöver köra en tvättmaskin gör jag det också.

Så intressant liv har jag liksom. Man orkar ju inte göra så mycket efter en dag på jobbet. Har ju som sagt ett ganska hårt och jobbigt jobb. Går och står varje dag så. Sen helgerna är det ju helt annorlunda. Ni vet ju typ nästan vad jag gör varje helg. Lite roligare än en vardag kan man säga.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229