Helgen

Helgen börjar gå mot sitt slut. Ber om ursäkt att jag inte gjorde ett inlägg igår men hade ingen aning vad jag skulle blogga om. Och orkade inte så att ja jag sket i det. Efter jobbet i fredags åkte jag med mamma in till stan. Skulle typ köpa lite saker men köpte inget jag skulle ha köpt så var lätt ovärt det. Kom hem sen och lagade mat direkt. Kollade dom nya avsnitten av riverdale och how to get away with murder. La mig vid 11 och var helt död så somnade direkt.


Igår var jag mest hemma. Men var även till Maxinge med mamma. Hon jobbade eller ja hon skulle städa där vi jobbar osv så fick möta henne där. Var till sparhallen och handla lite smått och sen hem igen. Kollade på tv till 4-5 sen lagade jag middag och hade filmkväll till 9 då var det ju dags för mello.Så glad att Benjamin gick vidare!! Kollade lite på pitch perfect men orkade inte se hela.


Sov till 9 idag iallafall men låg kvar till 10. Kollade på tv från sängen halva dagen. Hade tvättstugan från 12 till 6 vilket var osmart då trumman i tvättmaskinen är sönder och ingen jävel av grannarna har informerat disponenten eller gårdsgubben. Men hann typ tvätta en maskin och sen hade någon lämnat en lapp där. Bra att alla är lata i detta grannskap. Fick åka till syster eller ja hon hämtade mig och tvätta de sista hos henne. Tur att vi har torkskåp så man slipper ha alla kläder i lägenheten. Blev klar för typ en halvtimme sen och nu har jag precis kollat på filmen Zapped. Nu ska jag ta och kolla på tv någon timme sen sova om man ska orka jobba imorgon.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229