Gårdagen

För det första förlåt för att det inte kom något inlägg igår MEN jag fyllde år och ville inte sitta vid datorn när man hade besök. Dessutom var jag inte ens hemma så länge innan jag drog till stan för att äta med Aina. Men iallafall jag fyllde år igår och jag spenderade dagen på jobb. Dagen gick ändå fort och var så skönt att komma hem. Tog en tårtbit då och sen kolla jag på första halvleken när Sverige spela mot Mexiko. Aina kom sen och vi åkte till äventyrsgolfen för att äta. Är typ stammis där känns de som.


Åt middag där iallafall och sen for vi till S-market i Jomala för att hon ville panta. Var onödigt för hon fick inte ens ihop till 1 euro. Jag köpte en iallafall en tårta som jag hade med på jobb idag. Efter de for vi till mig för att äta tårta eller jag var ju mätt så jag sket i de. Hon åkte sen och jag la mig typ och sova. Hann inte ens somna så ringde min syster för att gratulera mig. Men sen efter de somna jag direkt. Så skönt att få sova. Ungefär detta gjorde jag igår. Var en helt ok födelsedag sög dock att man jobbade.


Idag har man jobbat som vanligt. Bjöd på tårta på eftermiddagskaffet. Var lagom mysigt faktiskt. Nu har jag precis haft pappa och Birgitta över så har fått present från pappa och sen en från farmor. Pengar och rockoff-pass. Standard. Nu ska jag snart börja laga mat då jag inte har ätit middag än. Sen måste jag nästan gå och ta in min tvätt då jag har tvättat idag. Imorgon är det sista dagen jag jobbar före jag går på semester. Ska bli så skönt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229