Gårdagen

Glömde helt att blogga igår och tänkte fan inte på de ens så förlåt. Blev lite spontan dag ändå och börja dagen med att åka med mamma till bror då hans son fyllde 17 år igår. Satt där en bra stund innan vi åkte till sparis för att handla pyttelite. Lämna saker här i lägenheten och tog med ombyteskläder och sen var de bara att följa med mamma till henne.

Vi gjorde inte så mycket sen vid 16 så kom hennes kompis Marika och hade sin sons barn med sig. Vi åt middag sen och dom gick ut direkt efter.  Jag tog en dusch och gick ner för att kolla minicruisingen som var fast den riktiga var inställd pga corona. Fick åka med pappa en stund och han gav mig skjuts till mamma sen. Hade nästan tänkt gå till sunnan för att hänga med råttan och se när Frida jobbar osv men frös som fan så gick hem fast via rökka först. Köpte korv med bröd och sen var de bara att gå hem. Somnade ändå ganska fort och kan ju säga att de va otroligt skönt.

Så såg min Lördag ut i stora drag. Var knappt hemma på hela dagen så därför blev de inte inlägg. Hade tänkt blogga hos mamma men sen glömde jag bort de och kom på de när jag kom hem. Och då var de lite sent att göra de så sket i de helt enkelt.

Men tackvare de så blir de 2 inlägg idag istället. Nästa inlägg blir dagens outfit även om jag inte går runt i en jättevacker outfit idag men så blev planeringen.

Gillar

Kommentarer