Fredag och midsommar

Godmorgon eller ja god eftermiddag. Klockan är snart 2 här och har varit vaken sen 9. La mig alltså ganska tidigt och idag är jag otroligt pigg. Är som sagt midsommar och man är ledig idag. Är tyvärr världens tråkigaste väder då det ösregnar och blåser. Har typ legat i sängen hela dagen och måste snart börja fixa mig för att sedan vänta på att Bosse ska hämta mig så vi kan åka till mamma och äta middag.


Blir alltså en ganska lugn midsommar för min del. Festade ju typ förra helgen så vill helst bara ta det lugnt. Tänker inte ens klä upp mig för det är alldeles för tråkigt väder och är inte värt det då jag bara ska till mamma och äta. Ska sen hem men vi lär ju kolla på vm där vid 18 i och med att det är matcher ikväll som vanligt.


Förlåt att jag inte bloggade igår föresten men var hos mamma och kom hem något vid halv 8 och då kollade jag på modern family i någon timme sen la jag mig. Men ni är ju typ vana med att det blir uppehåll på bloggen ibland. Åtminstone typ en gång i veckan. MEEEN lovar att det ska bli bättre under semestern får då kommer jag ha mer ork och hinner planera vad jag ska skriva mer än nu typ.


Mer än det har jag inte att skriva just nu. Ska börja sminka mig och byta om nu och sen blir det väl bara att ta de lugnt till 17. Hade tänkt vlogga idag men sen sket jag i de då det är skitväder. Hoppas ni alla får en bra midsommar fast det kanske inte är det bästa vädret.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229