Fotbollssäsongen

Som rubriken lyder så är fotbollssäsongen helt över nu. Och som ni märkt har jag ju varit på varje hemmamatch som ifk har spelat. Och följt de flesta bortamatcher också. Jag skrev ett inlägg om säsongen för någon månad sen så detta lär bli nästan samma fast en uppdaterad version och innehålla frågor om säsongen. Vi börjar såklart med frågorna.

Favoritspelare denna säsong?

Jag får ju ändå säga Robin Sid och Simon Silverholt. Silversid som vi supportrar kallar dom. Behöver inte ens motivera känner jag.

Spelare du inte tycker om denna säsong?

Ivan Tatomirovic. Förlåt men asså han och Kojolas samarbete har ju inte varit på topp kan man ju säga och känns som Ivan doesntgive a shit. Känns inte som han ens försöker.

Snyggaste målet?

Får säga första målet Simon gjorde mot Ilves på bortaplan. Så dålig vinkel men målvakten hade ingen chans.

Bästa matchen?

När vi spela mot SJK på hemmaplan och fick en utvisning och spelade en man kort typ halva matchen eller var det nu var och ändå lyckades vinna fast SJK pressade som fan.

Sämsta matchen?

När vi spela mot Ilves på hemmaplan och förlorade med 6-3. Spelarna tog ut vinsten i för tid och sket i resten i princip ( menade då alltså att ifk gjorde de haha).

Bästa laget denna säsong?

Får väl säga HJK. Är väl ganska klart då dom redan har gjort klart att dom får hem guldet.

Sämsta laget?

Får säga IFK... de enda laget som har förlorat mer matcher än dom är ju tyvärr Ps Kemi som åkte ut ur ligan med huvudet före.

Vad behöver laget träna mer på?

Allt. Men speciellt passningarna då dom gör fel passningar typ 99%av tiden. Bli mer agressiva. Skrik till varandra vad man ska göra. Stå inte stilla. Bli inte sura på domarna FAST DOM ÄR HELT JÄVLA PUCKADE och gör felbedömningar. Kör mer teamwork. Samarbeta. Ni är i samma båt.

Det var dom frågorna jag har kommit på om säsongen. Vad mer finns det att säga om säsongen? Inget egentligen. Har skrivit det mesta i det andra inlägget. Var ju som sagt massa nya spelare inför säsongen och kom nya mitt i säsongen. Dom lånade ju t.ex Hamed Coulibaly från KuPs och skrev kontrakt med t.ex Igor Levchenko och Keaton Isaksson. Dom lånade ut sin första handsmålvakt Marc Nordqvist till Jerv som spelar i norska division 1. Sen har vi ju haft några spelare i landslagsmatcher som t.ex Marc som var med U21-landslaget,(finska ) Amin Nazari som var med filippinska landslaget osvosv. Listan kan göras ganska lång faktiskt. Det har varit lite skador hela säsongen. En spelare som inte kunnat spela på hela säsongen är Petter Hemming. Sen har det ju varit småskador då och då.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229