Fotbollfest och semester

Ja då är det ju dags för min efterlängtade semester. Igår jobba jag sista dagen på en månad och det är sååå skönt. Sov ju dock typ 4 timmar från torsdag till fredag för jag blev uppe och snacka med Axel. Kunde dessutom inte sova. Så var mer död än levande igår men gick ändå ganska bra.


Efter jobbet gick jag hem då min hyresvärd skulle komma över och hjälpa mig läsa av vattenmätaren. Jag kan liksom inte nå upp då den är i taket typ. Hur hade dom tänkt där liksom? Tog typ 5 minuter sen så åt jag lite smått. Orka eller hann inte laga mat då jag skulle in till stan för att kolla på ifks bortamatch. Dom visade alltså IFK-TPS på storbildskärm på nygatan då själva föreningen IFK så anordnar en "fotbollsfest" där dom kommer visa VM-slutspelen. Var nog lite folk där så var nog mysigt. Tyvärr förlora IFK igen och man blir bara tröttare och tröttare på deras urusla spel. Jag gick därifrån före matchen var slut för att handla något att äta på s-market i stan och sen gå till mamma. Mötte Annika påvägen hem så fick skjuts och hon fick tårta. Prata lite skit sen åkte hon tillbaka in till stan.


Jag sov till halv 11 så vakna för typ en timme sen snart och det var välbehövligt. Speciellt när man bara ov 4 h natten före. Nu kollar jag på nå housewives på tv:n och ska ta mig något att äta. Börjar bli lite hungrig. Sen måste jag fixa mig och välja kläder då jag ska ta mig in till stan för att spendera dagen där. Ikväll blir det "fest" om någon kommer. Lär säkert bara bli jag och Alexandra.Så lär väl bli ganska lamt haha men vi får väl se lite.


Men nu äta och sen nästan stressa in till stan.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229