Första fyllan

När jag försökte komma på saker att blogga om och skrev ner alla idéer så kom jag på idéen till detta inlägg. Som ni kan se i rubriken kommer detta inlägg handla om min första fylla. Jag kommer dock inte nämna hur gammal jag var osv i och med jag har absolut ingen aning om min mamma läser detta eller om någon av mina kära släktingar gör det. Så därför väljer jag bort att berätta åldern och lite andra detaljer.


Min första fylla var för några somrar sen. Det var under festveckan aka Rockoff festival. Jag och några av mina dåvarande kompisar valde att vi skulle skippa rockoff och supa istället. Sagt och gjort. Det var just det vi gjorde. Dock var vi ju nästan på rockoff då vi satt i stadshusbacken där alla småbarn sitter och dricker under den veckan. Orginellt va?


Jag lärde mig den hårda vägen att man INTE ska blanda olika alkoholstorter för då kommer man bli full fort. Det var just de jag gjorde. Klockan var typ 12 och jag var stupfull redan. Jag har typ blackouts från själva kvällen och jag vaknade upp med världens huvudvärk och var hur trött som helst. Jag minns alltså inte så mycket från sjävla kvällen och vet inte om jag ska vara glad för det eller om jag ska typ skratta för att jag var så full?


Men nu så har några år senare har jag lärt mig att dricka med måtta och har i princip inte varit riktigt full sen dess. Kommer ni ihåg er första fylla?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229