Flytten

Jag är alltså 20 år och har bott hemma tills nu. Kan ha att göra med att jag har studerat och fick mitt första ordinariejobb för exakt 1 år sen och inte har haft råd förens nu. I detta inlägg tänkte jag berätta lite hur jag hitta den, hur den ser ut(dock inte bilder), och var den är. Lite allmänt alltså. Men även om hur det ska bli och hur jag känner angående det.


Jag hittade lägenheten på en hemsida som heter marknaden.ax det är typ som en marknad, folk säljer,folk försöker hitta saker osv. Det var mamma som mejla i och med jag inte hade någon aning vad jag skulle skriva i mejlet. Fick svar fort och fick kolla på den. Tyckte om den och jag fick den i princip direkt.Dock tog de ett tag innan jag fick nycklarna i och med att dom skulle byta alla stamledningar så den blev först klar före jul och det var då jag fick nycklarna och började köra lite smått dit. 


 Lägenheten är lite närmre jobb alltså typ gå avstånd,den är 33,5 kvadratmeter stor och den har bara en hyra på 500 i månaden. Alltså ganska billig och slipper åka bil hela tiden. Jag har även kind of en walk-in closet jag kan liksom gå in i den och gömma mig liksom.


Denna dag då jag skriver det är nästan alla mina grejer där och jag har fått mycket gjort. Jag har egentligen ingen aning om hur det ska bli att bo själv men jag tror jag kommer trivas då jag orkar inte i princip bo med mamma då vi nästan bråkar varje dag. Vi behöver liksom en paus från varandra.  Och jag behöver väl i princip lära mig att bli självständig osv nog för jag redan är det men ni fattar. 


När allt är klart i lägenheten så kommer det komma en lägenhetstour lovar jag er. Men nu känner jag att jag måste bli hemmastadd där osv. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229