Favorit youtubers

På senaste tiden har jag så fort jag får en stund ledig börjat kolla otroligt mycket på youtube. Spelar ingen roll om jag är på jobb eller om jag sitter på bussen. Jag gör det ändå. Om ni inte har gissat det så kommer detta inlägg bli en lista med mina 5 favorityoutubers blir föresten utan inbördesordning då jag inte kan välja vem som är nummer ett.

  • Sanna Dahlström. En svensk tjej som är förlovad med John Guidettiaka svensk fotbollsspelare som spelar i Deportivo Alaves i Spanien men också svenska landslaget. Sanna lägger upp vloggar 2 gånger i veckan man får följa hennes liv i Spanien. Ni känner också igen henne från Livet på läktaren som hon har med Maja Lindelöf Nilsson.

  • Maja Lindelöf Nilsson. Svensk tjej som bor i Manchester med sin man Viktor Lindelöf mer känd som en spelar i Manchester United och svenska landslaget. Maja lägger just nu mest upp vloggar om sin graviditet men även massa videos där man får se hur dom lever.

  • Jasmine “Jasse” Gustafsson. Jasse är nog egentligen mer känd som en av deltagarna i EOTB allstars från förra året men hon har hållit på med youtube i flera år. Skönaste bruden som finns.

  • Elin Woodie. Elin är precis som Jasse, hon var med i EOTB allstars och valde att starta en kanal efter det. Hon lägger upp challenges och massa videos där hon gör massa roligt.

  • Lidde. Äntligen en kille OCH EN ÅLÄNNING. Ni måste verkligen se hans videos. Dessutom råkar man ju få se min kära kollega Jesper i flera videos. Men i alla fall Lidde gör lite allt möjligt på kanalen. Allt från fitness till humor till liddmoments. Värt att kolla in!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229