4 favorit filmer

Fan girl

Filmen handlar om Telulah "Lu" Farrow en helt vanlig tonåring som råkar vara besatt av bandet All time low. Förutom att hon är besatt av all time low så älskar hon att filma. Hon bestämmer sig för att vara med i en filmtävling och gör en film om sitt favoritband.


The fault in our stars

Handlar om en tjej vid namn Hazel Grace Lancaster som har cancer.Hennes mamma tvingar henne att gå med i en cancer-supportgrupp. Alltså en grupp där dom pratar bara om cancer och hur dom ska överlava. Hon träffar Augustus Walters. Dom blir kära och mittiallt dör Augustus.


John Tucker must die

Kates mamma dejtar den ena konstiga killen efter den andra och varje gång hon blir dumpad flyr de till en ny stad. Kate har börjat i en ny skola, bara en i raden av många trodde hon, och hon lär känna skolans populäraste kille - John Tucker. Kapten för basketlaget, tjejmagnet och med ett utseende mellan en grekisk gud och en modell. Problemet är att killen dejtar flera samtidigt, de tre helt olika tjejerna Heather, Beth och Carrie. Kate upptäcker detta och försöker förklara för tjejerna, som vägrar lyssna. När de väl förstår att Kate har rätt, så står hämnd på agendan.

Som hjälp för att få planen i rullning börjar de samarbeta med den "osynliga" Kate. De sminkar och klär upp henne för att göra henne till en "drömtjej", och Tucker nappar på kroken. Tillsammans hittar tjejerna på alla möjliga påhitt för att få Johns popularitet att sjunka, men de skulle aldrig ha underskattat sin motståndare.

En dag gör John helt plötsligt slut med både Heather, Beth och Carrie. Då bestämmer de sig för att, med hjälp av Kate, krossa Johns hjärta som han krossade deras. Problemet är Kate och John verkar få riktiga känslor för varandra.


How to be single

Handlar om en tjej vid namn Alice Kepley som dumpar sin pojkvän och flyttar till New York. Hon blir bästavän med sin kollega Robin som gillar att festa och ha one nightstands. Efter några månader vill Alice ha tillbaka sin pojkvän men han har redan gått vidare.

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229