Min helg

Helgen är över och jag skulle egentligen ha gjort detta inlägg igår MEN jag var typ inte hemma och när jag väl kom hem så ville jag bara sova. Menmen ni klagar väl inte direkt hoppas jag.

Min helg började iallafall med att jag var och handla lite med mamma och när jag kom hem så sprang jag ner till tvättstugan som jag hade bokat från 5 och framåt men tyvärr hade ju någon granne som absolut inte fattar att man måste boka rummet eller kolla om det är ledigt för att ens använda de snott typ en timme av min bokade tid vilket sluta med att jag fick skriva två arga lappar till henne för att få henne att fatta.Hon hämtade inte ens sina kläder samma dag utan gjorde det på lördagmorgonen? Är ju verkligen inte okej asså? Eller är det bara jag som känner så? Passade på att städa lägenheten för det var välbehövligt. Jag kom i säng vid ca 11 och somnade direkt.


Lördagen så spenderades i stan. Köpte lite godis osv sen gick jag till mamma för att färga hennes hår. När det var klart så tog jag mig hem direkt och tog de lugnt en stund före jag laga mat. Resten av kvällen kollade jag på gossip girl och tog det lugnt. La mig vid 11 igen och sov till typ 3 sen var jag vaken i typ 3 timmar utan att kunna sova. Sen somna jag igen och sov till 10.


Söndagen spenderades i stan. Var asfint väder och sen när jag drog till mamma var det jättemulet.Åt lite smått där och bytte om sen vid 6 tog jag mig till WHA och taggade inför match. Matchen slutade 3-2 vilket betyder att IFK har bara 3 poäng till andra platsen i ligan. Är 2 hemmamatcher och 4 borta matcher kvar. Ungefär det har jag gjort i helgen. Idag var det jobb igen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229